Daltonvisitatie

Vorige week hebben we een commissie van de Nederlandse daltonvereniging op onze school mogen ontvangen. Deze commissie heeft de kwaliteit van het daltononderwijs bekeken en beoordeeld. Ze hebben gesproken met ouders, leerlingen, het team, de directie en het bestuur. Ook hebben ze alle groepen bezocht en lessen/activiteiten gezien.

We hebben goed nieuws ontvangen, want de commissie heeft onze daltonlicentie voor vijf jaar verlengd. We hebben mooie complimenten gehad over de betrokkenheid en bevlogenheid van het team, de rust in de school en over de daltonvaardigheden bij de kinderen. Ook hebben we aanbevelingen en tips gekregen. De eerste was om met het afschaffen van de corona maatregelen het groep doorbroken samenwerken weer in te voeren. Een aanbeveling die we zelf ook graag en snel weer terug willen brengen. Een tweede aanbeveling was om het eigenaarschap van de kinderen terug te laten komen op de taak. Om zo de kinderen meer keuzes te geven en eigen inbreng te laten hebben. Een aanbeveling die we herkennen en waar we mee aan de slag gaan de komende periode.

Alle kinderen, ouders en het team willen we bedanken voor hun inzet en met trots kijken we terug op deze geslaagde visitatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *