Werken met hoofd, hart en handen

Openbare daltonschool Het Palet is een kwaliteitsschool in Nieuw-Vennep waar we geloven in ‘een leven lang leren’. Want niet alleen onze leerlingen, maar ook ons team van onderwijsprofessionals leert elke dag weer iets nieuws.

Onze slogan is ‘Ik durf, ik mag ik kan’. Als leraar, onderwijsassistent of pedagogisch medewerker is dat een boodschap die we meegeven aan de leerlingen. Onze missie is om kinderen in een veilige omgeving te laten groeien en bloeien door ze (zelf)vertrouwen te geven, initiatieven te laten ondernemen en mede-eigenaar te maken van hun eigen leerproces.
Kortom: ik durf, ik mag en ik kan!

De slogan slaat ook op ons als team. Wij durven ons onderwijs te vernieuwen en we durven keuzes te maken. Leraren mogen bij ons zichzelf zijn, je mag verder leren en je ontwikkelen. Je mag ook fouten maken, want daar leren we van. Wij geloven dat we – door op deze manier te werken – bouwen aan kwalitatief goed en eigentijds onderwijs. Onderwijs dat onze leerlingen verder helpt en de ruimte biedt om talenten te ontplooien. Wij geloven dat het kan!

Op onze school leren en werken we met hoofd, hart en handen. Wil jij je kennis en vaardigheden inzetten? Wil jij in een team komen dat zeer betrokken en gepassioneerd is? Wil jij je handen uit de mouwen steken? Dan ben je van harte welkom.

Kijk voor vacatures op: werken bij floreer